Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: stoineff
Категория: Спорт
Прочетен: 5399608
Постинги: 594
Коментари: 8145
Гласове: 13845
Постинг
28.02.2012 09:22 - Робърт ван Лансхот : Балканите нямат място в ЕС
Автор: stoineff Категория: Новини   
Прочетен: 25017 Коментари: 51 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
На въпроса "Защо?" : " Ами защото, те не са бели" 

Поредната изцепка дойде от бивш дипломат, който заяви, че източноевропейците, и предимно балканците, с нищо не са допринесли за европейската култура.

Робърт ван Лансхот, който е участвал в мисии в Босна, Косово, Ирак и Еритрея, в свой коментар в германския бизнес всекидневник "Ханделсблат" отбелязва, че "Балканите" нямат място в ЕС. Защо? Ами защото, те не са бели", пояснява Лансхот, цитиран от , предава "ПлюсИнфо"и КРОСС.
"Имайки в предвид, че дори заселниците от Африка забелязват огромното културно разделение между Западна и Източна Европа, какво остава за другите?", пита се Ван Лансхот.
За да илюстрира твърдението си, той казва, че в Босна "Европа започва от средата на моста на река Неретва в Мостар". Той твърди, че прекрачвайки в "другата половина", туристите въздишат с облекчение, че "най-после са се върнали в Европа".
Според Ван Лансхот Косово, Македония, Албания, Молдова и Черна гора, големи части от Сърбия, части от Босна, България и Гърция също не се вместват в идеята за Европа. По неговите думи, всички те принадлежат на културната група, която е много по-близко до Турция.
Бившият дипломат каза, че градовете в Косово приличат повече на Ирак, отколкото на ЕС.
"Никой на Балканите не знае какво е костюм на Шанел, не познава готвачите на Бакхус, не знае за Пипи Дългото чорапче, за английските градини, за есетата на Монтане, за кубчетата Лего и т.н.", казва Ван Лансхот.
В края на статията си, Ван Лансхот призовава да се спре разширяването на ЕС с мотива, че "тези страни нямат нищо общо с Европа".

actualno.com



Гласувай:
19



1. pin777 - Ho ho ho
28.02.2012 09:26
What's up, Nigga?
цитирай
2. stoineff - pin777
28.02.2012 09:30
Само че не ми е смешно! Ебаси скапаните педерасТи и наркомани са тия холандците! Бели били...
цитирай
3. pin777 - За тях явно всичко различно от снега е черно
28.02.2012 09:44
Интересно е, че го казва човек бил тук на балканите, не някой търсещ ни с пръст на картата.
цитирай
4. stoineff - pin777
28.02.2012 09:52
Третират ни като мангали в ЕС заради такива изказвания. И не само в ЕС
цитирай
5. kass - тия съвсем се издухаха...
28.02.2012 10:38
тия съвсем се издухаха...
цитирай
6. анонимен - Колкото и да ти е криво, има известна ...
28.02.2012 12:20
Колкото и да ти е криво, има известна доза истина и основания за тези настроения. Причините си ги знаем добре, колкото и .
Кой проси и краде из Европата, но като го хванат, се оказва с български паспорт? Нищо, че повече мяза на загубил се от бантустана... индус и говори български по-зле от повечето временно пребиваващи в страната ни бежанци от цял свят. Важното е да отбира от "романо чхиб" и да знае кой е "гаджо"!
А ако погледнем по-глобално на събитията, прадедите им са се довлекли по тия земи, следвайки армията на Сандре Македоновски. Вересии, които иначе вечно ревящите за вся и всьо макета, не щат да си приберат и отчуват.

Европата тепърва ще има да плаща за гордосттта и малоумието на своите политици и грешките им от близкото минало по отношение, както на етническата карта, така и на равноправието. А за всички нас от Балканите, лавината вече е mо склона и няма спиране...
цитирай
7. stoineff - 6. анонимен
28.02.2012 13:06
Ма точно! Трябва на мангала да се вика мангал, на българина българин. Сите ние сме "гаджо" - за цигАнА - а ма и тоя с русата коса и луничкавата пишка ме дискриминира и ми вика пък на мен мангал. Та ние ли сме най - голямата измет?
цитирай
8. stoineff - kass
28.02.2012 13:07
И продължават да издухват..
цитирай
9. lidislidis - Мнозина са на неговото мнение
28.02.2012 14:09
Не става въпрос за цвят на кожата,за да се обиждате, ами за манталския манталитет, който жителите на ЕС с традиции нямат. Анонимен 6 е казал малко от истината. Коренно се различават мисленето на истинските европейци о балканските...Няма какво да се обиждаме и самозалъгваме...
цитирай
10. demonwind - Крайно време е
28.02.2012 14:13
да се появи български сайт, на който БЪЛГАРИ да подават оплаквания срещу пияни английски, холандски и други западни свини! Не сме били бели? Айде бе! Ами оня дето го уби охраната (съвсем заслужено) и беше с шведски паспорт какъв беше бе? Кафяв маймун! Дето е пълно из Европата с такива, особено Франция и Белгия. Колко французи, холандци или англичани (по рождение такива) са с бял цвят на кожата? Сигурно няма и 50 %. И още нещо ще кажа на мършите, дето се имат за повече от нас - докато циганите си ги е имало от време оно на българската земя и сме си живели що-годе в мир и сговор (преди да започнете да им пълните главите с човешки права и други сволочи), то вие сте си докарали потомствените канибали и манафи-чалмалии. С една-едничка цел - да ви работят без пари, ама накрая какво излезе - че ви онождат, а на всичкото отгоре им плащате за това. И сега ревете срещу други народи, защото резания и черния са ви наболи едновременно, та чак до сливиците и без вазелин! Мърши пропаднали, не заслужавате и половината от това, което получавате в скапаните си мъгливи държави! Знайте, че където има слънце, там има живот. И докато ние сме във вашите държави, за да работим за насъщния, винаги имаме избора да се върнем обратно по родните си места, където си имаме имоти. А вие ще си стоите в мъглите докато свят светува, защото същите тези хора, дето не са бели (циганите), ще ме уважават като човек в родината ми, а вас ще обират до шушка, защото знаят що за хора сте!
цитирай
11. анонимен - Хубууу ма не си ти човека друг дава парата да сме вътре
28.02.2012 14:36
Гусин Робърт ван Пасивен нали с ваше западно съдействие бившите комунистически номенклатурчици останаха на власт в бг и подобни държави нали вие идвахте тука на секс туризъм и милеехте за мангалите нали вие идвахте и грабиохте наравно с корумпираните правителства за сведение има една статия на чешки дисидент дето направо си казва че запада клинтън и буш са замислили голяата измама наречена падането на комунизма нали вие с вашите чифутски комитети искатеда развъждате косовари и секва сган га ядохте 90 та година кифтетата от наркотрафика не ревахте ся ривете щото се изучиха наште мангали и видяха на хляба мекото и ви го набиват на вас а да ви е честито нека малко ваши дъртаци да поизмрат изнасилени ограбени издъхнали без надежда нека да ги понабият малко вашите млади с колица някой да смачкат да видите как е господин ван дегенератен да ви джобят по празници да ви обират почнаха доколкото разбрах и гета да ви правят нали във вашата държава е съда за правата на човека ние тук останахме озлобени проклети и готови да се избием за две приказки и знаете ли мангалите като паразити виждат че гостоприемниците намаляват и идват при вас да ви е честито на вас и на целия запад с неуважени и с удоволствие плюя на западняшкия ви Лицемерен Сурат
цитирай
12. анонимен - ABSOLIUTNO!!!
28.02.2012 16:25
...E PRAV.....
цитирай
13. анонимен - Смешник....
28.02.2012 16:37
Защо не вземе да почете малко история този????
цитирай
14. malkiatprintz - Стойнеф, не открих тази новина в ...
28.02.2012 16:51
Стойнеф, не открих тази новина в сайта на агенция Кросс. Може ли да дадеш линк към нея? Или това е поредната простотия от типа на тези от бъзиклийз? Кой е Робърт ван Лансхот, защото от текста не става ясно - главнокомандващ на КФОР, войник, преговарящ или зорът е да се насъскват хората? В нета попаднах на разни жълти сайтове, където е копиран дословно същият текст, тук-там се споменава, че е "бивш холандски дипломат", само че ако наистина беше такъв, щеше да има негова снимка, а не разни снимки на мангали, просяци и т.н.
цитирай
15. raders - Това е поредната уйдурма на блог...
28.02.2012 17:00
Това е поредната уйдурма на блогърчето и няма нищо общо с истината. Номерът е да се предизвикат дискусии.
цитирай
16. stoineff - http://www. cross. bg/12852...
28.02.2012 17:11

http://www.cross.bg/1285215

@malkiatprintz щеше да е хубаво да е майтап!
цитирай
17. анонимен - http://www. youtube. com/watc...
28.02.2012 17:13
http://www.youtube.com/watch?v=aOAnYCEzKHY
цитирай
18. malkiatprintz - Пардон - не съм я открил. И въпреки ...
28.02.2012 17:21
Пардон - не съм я открил. И въпреки това, нещо ми намирисва в тази информация... Бивш дипломат не е някой сульо, все някъде щеше да има негова снимка, а никъде - нищо... а и не ми се вярва бивш дипломат да се изкаже по подобен начин, толкова повърхностно. "Ханделсблат" може и да е публикувал нещо подобно, но това не означава, че не е целенасочена, измислена провокация.
цитирай
19. stoineff - Ето статия на
28.02.2012 17:24
румънските колеги
http://www.mytex.ro/eveniment/robert-van-lanschot-fost-diplomat-est-europenii-nu-sunt-oameni-albi_309107.php
цитирай
20. stoineff - malkiatprintz
28.02.2012 17:55
В "Ханделсблат" търсих материала, но не можах да го открия.
цитирай
21. liliyanaandreeva - В България има само 500 000 турци, а в ...
28.02.2012 18:34
В България има само 500 000 турци, а в Германия ... 5 000 000 , т.е. 1/10 част от турците живеят в Германия. Да не говорим за негрите, арабите и латино-партизаните, които в България са единици, а в Германия, Франция, Англия, Холандия и Брюксел са милиони!
цитирай
22. анонимен - Бг и ЕС
28.02.2012 18:51
Ми много си е прав човека. За какво са им тия племена в ЕС. На Балканите, като изключим Гърция, никой друг не е достоен за ЕС. В частност България. Най-грозната държава в Европа. Като се разхождат из градовете, повечето от кварталите са все едно след бомбардировка. Заплатите най-ниските в цяла европа, северна америка, азия, даже и северна и южна африка. Съизмерими само с централна Африка. Най-крадливия народ, като почнеш от министри и шефове на агенции та стигнеш до митничари и катаджии. Най-калпавата съдебна система с най-малко издадени ефективни присъди сигурно в цял свят. Най-затъпяващия народ, вече в училищата играят карти вместо да внимават в час и учителите са безсилни. Абе единствената държава в Европа, в която по времето на комунизма/социализма се живееше по-добре и държавата беше по-развита от сега. 23г. вървим назад. И просто е несериозно такава смешна държава като България да е в един съюз със Германия,Белгия,Англия,Холандия и т.н.
цитирай
23. tutankhamon661 - stoineff
28.02.2012 19:11
Като гледам снимката, този е баш мангал. Себе си ли описва?
цитирай
24. анонимен - Не е важно има ли такава статия, в...
28.02.2012 19:19
Не е важно има ли такава статия, важен е принципът. Под бял човек се разбира да не ти е тясно около врата. Ще носим имитации на Лакроа, Шанел и Лагерфелд, докато ни плащат така, все едно ни дават милостиня, след което ни молят да си развържем кесиите, за да подпомогнем родната икономика. Да си я развържат хитреците, които ни обраха преди, и другите, които ни обират сега. Отдавна минахме Египет по пирамиди и пустинята по миражи. Ако приличахме на африканско племе, поне парно нямаше да плащаме.
цитирай
25. borjanmljakov - Не всички тези са напълно прецизни,
28.02.2012 19:57
но като цяло е прав. Все пак имам чувството, че статията е менте.
цитирай
26. ranik56 - Точно - този ли решава , кой няма място в Европа ?!
28.02.2012 20:22
Като гледам господина на снимката .... страшно много ми прилича на един Софийски Клошар .
Съжалявам този човек - погледнете го ... това ли е ЕВРОПЕЕЦ ?!
цитирай
27. malkiatprintz - И аз я потърсих в "Ханделсб...
28.02.2012 20:25
И аз я потърсих в "Ханделсблат", но не я открих, но след като и румънците са я подхванали, значи може и да е съществувала. Жалко за този дипломат.
цитирай
28. анонимен - кои е пък този бракуван дипломат
28.02.2012 21:02
от коя шахта се появи този плъх та да си дава мненито .Първо да мине през химическото смотаняк
цитирай
29. анонимен - anonimen
28.02.2012 21:30
Тя, Холандия пък е чисто бяла. Мързи ги да бачкат черната работа,насъбраха чернилките от Антилите, Индонезия, част от нашите мангали и та са в тоалетния бизнес. Наясно са какви отрепки са манговците, но нали са демократи скърцат със зъби, плащат помощи и гледат да ни ги върнат, че да си ги интегрираме. Интересно е ТЕ защо не ги интегрират?
цитирай
30. анонимен - anonimen
28.02.2012 21:31
Тя, Холандия пък е чисто бяла. Мързи ги да бачкат черната работа,насъбраха чернилките от Антилите, Индонезия, част от нашите мангали и та са в тоалетния бизнес. Наясно са какви отрепки са манговците, но нали са демократи скърцат със зъби, плащат помощи и гледат да ни ги върнат, че да си ги интегрираме. Интересно е ТЕ защо не ги интегрират?
цитирай
31. анонимен - Чуждестрани маймуни?
28.02.2012 21:31
Балканджиите нямат нито държание нито възпитание нито култура нито чувство за човешки цености. Ела в зап. Европа и гледай как злоупотребяват със законодателството, направено за достойни и честни граждани.

Българите да не се засягат. С нищо не са по-долу от останалите по балканските земи - по-диви и от началото на средновековието. Може да се каже още много, но с казаното инфраструктурата на всички нива немръдва. Действие, а не думи.!

Днес не е гордост да си роб в ЕС. По-добре скромно и тихо, но НЕЗАВИСИМИ В НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА.
цитирай
32. liliyanaandreeva - ДЕ Е БЪЛГАРИЯ? Де е моята Бъл...
28.02.2012 21:49
ДЕ Е БЪЛГАРИЯ?

Де е моята България
и коларя със сливите за смет?...
Защо съм във Чалгария –
ориенталския клозет?...
цитирай
33. liliyanaandreeva - ЕКСПЕРИМЕНТИ Съюзихме се с ...
28.02.2012 21:51
ЕКСПЕРИМЕНТИ

Съюзихме се с кибуца,
че каруцата скрибуца,
а икономиката куца…

Интегрирахме катуна
в потъващата шхуна
на червената комуна…

Все сме втори, трети,
четвърти или пети –
футболисти и атлети…

Без първенци, аристокрация
в пирамидална демокрация
изчезва българската нация…
цитирай
34. liliyanaandreeva - ИЗНЕНАДА…ИЛИЯДА ! Гюла и Зю...
28.02.2012 21:54
ИЗНЕНАДА…ИЛИЯДА !

Гюла и Зюмбула
обраха нашта дюла –
с европейско дозволение
за тяхно улеснение,
с весело настроение
и пролетарско дръзновение…
Сега нашто Ленче бяло
чете цитатите на Мао,
Менелай чете Корана
много рано отзарана;
под сянката на феса
Парис яха “Мерцедеса”
и с пискюлче на главата
рита футбол в махалата…
цитирай
35. liliyanaandreeva - КОСМИЧЕСКА ЕРА Пред откр...
28.02.2012 21:58
КОСМИЧЕСКА ЕРА


Пред открехнатите двери-
с Манго Джери се намери
и…станаха доктринери…
Сега сме в подготовка
и усилна тренировка…
Ще живеем на Марс и на Луната
защото яко тука омърсихме си Земята…
А пък Господ ( зло да го забрави )
нека тука всичко да оправи:
да ни оре нивите, земятя;
после да ни построи къщята;
на народа фолк – коли да му докара;
ако може – овците в кошарата да вкара…
И като сготви всичко тука
хабер на Луната да ни прати,
та народа на земята да се врати…
Наготово да си влезе,
сал шушоните да си изуе
и ПОП – фолка да надуе;
на шведска маса да се разположи –
накрая – поколението си земно да умножи…
цитирай
36. liliyanaandreeva - ТОЛЕРАНТНА ДЕМОКРАЦИ...
28.02.2012 22:05




ТОЛЕРАНТНА ДЕМОКРАЦИЯ


Сгромоляса се Мавзолея
и изникна импозантен храм
на братския освободителен Ибрям…

Да гръмнем победно
на Бузлуджа летящата чиния
и да въздигнем там новичка джамия…

Да направим център
на Аллах – бащицата Спасител
вместо паметник на Цар – Освободител…

А “Една българка”
вместо читанка от хартия
да се забулва вече с копринена шамия…

Накрай на ВСИЧКИ депутати
в палатата на Народния аул
ще раздадеме фесче с червен пискюл…
цитирай
37. анонимен - не на холандските наркомани депутати
28.02.2012 22:22
Тия холандци всички ли са надрусани долнопробни наркоманчета , за тоя нещастник , трябва един диспут с неговия брат Волен Сидеров и после да се тиражира мнението на Волен Сидеров в германски медии и после да се тиражира в български медии , тоя холандски наркоман ако не каже някоя глупост никой няма да го забележи в света
цитирай
38. анонимен - Не виждам място за притеснения.
28.02.2012 23:12
Момчета, какъв е този спортен хъс? Това е което е и трябва да бъде. Една усмивка, моля? Има друга роля. Опашкова. Безопасна. Има си неща, не за наши патила. Не сме ги дробили, че да ги сърбаме. Бил е войник все пак. Тук му е пустош. Оня пустинен пейзаж си бе техен камуфлаш. Този си е наш. Под чужд патронаж. Не позволявайте да ви нахъсват. Когато съм експеримент, предпочитам тъпо да гледам. Презряраната роля? За нея се моля. "По добре роб на земята, отколкото цар в царството на сенките"-Ахил. Усмивка?
цитирай
39. анонимен - чифутите са победили холандия преди векове!
28.02.2012 23:54
ТАм няма нормални! Или са чифути или са някъкви неистови тъпаци! Освен че са чернизирани и арабизирани са и много, много тъпи! РАботя с тях от години - пълни са с чифутски номера, гледат те от високо и лъжат без да спрат! Така че вероятно това е поръчково и е за жълти стотинки. Майната им на малоумниците!
цитирай
40. sparotok - това е ефекта на марихуаната
29.02.2012 00:44
До такива изказвания води прекомерната упротреба на марихуана...и други боклуци.

Господинът защо не спомене, че Холандия е най-големия производител и дистрибутор на синтетични наркотици, тази страна е европейската Колумбия по отношение на търговията с дрога.
цитирай
41. osi4kata - абе, Стойнев, това на снимката май не е той!
29.02.2012 05:12
ето го този нещастник:

http://novinite.com/view_news.php?id=137052
цитирай
42. анонимен - ПРАВ Е, НО ИМА И ДРУГИ АСПЕКТИ
29.02.2012 08:03
1) По същия начин може да оплюе и селската Италия, Испания... - черна, бедна, вони, няма култура (но има ли морално право?)
2) Защо не пише как България Западна Европа здаде на клане на османите? А после здаде на червените?
3) България има абсолютно в широк смисъл европейско: средиземноморско и черноморско възпитание, традиции, култура. Ние сме част от тази културна матрица и дипломат не може да не го знае. Той принадлежи на друга матрица: северна Европа, но тогава трябва да отреже огромен къс от цялото Европейско наследие и да го изхвърли
4) Вероятно извикват омраза и черните корсиканци, сицилийци, испанци и масса други? Даже Хитлер не си позволи такива обобщавания
5) А ако Холандия падне в лапите на една спецслужба, на 70-80 години? Какво тогава ще пеят?

Изводът ми е: има много ограничена гледна точка даже за Западна (Северна) Европа. И друго: поживя малко на Балканите и замина озлобен и раздражен. А тук живеят милиони, от край време, при тези условия. Защо пък за това не е помислил?
цитирай
43. demonwind - 40. evreite
29.02.2012 09:57
Лъжеш се колега! Холандците, както и ингилизите, не са чифути. Де да бяха - при чифутите кръвосмешението не се толерира. А тия са се кръвосмешавали векове наред, докато им дойде акъл в главата, че нацията им се изражда. Сега в Холандия и Англия живеят уродливо грозни същества, на които уродливостта се е пропила в консуматорските им мозъци. Това вече дава зелена светлина на чифутите да ги водят за носа както те си искат...
цитирай
44. анонимен - ИСТИНАТА...
29.02.2012 11:29
...боляла. България се състои от изцепки. И откъде са дошли, някй да каже??? Факт е че Европа започва от там докъдето стигаше Австро/Унгарската империя!
цитирай
45. анонимен - Прав е човека!
29.02.2012 11:50
Браво 45! Това е нищо друго а истина, независимо дали холандец или някой друг го казва. Страна населена с турци, цигани и тех подобни гдето се мислят за българи. Избираме си такава политици които ни грабят и будалкат както си искат. Защото е писано- Прост харод, слаба държава. Относно Балканите, за които холандеца говори- но огледайте се само; Румънци, сърби, “македонци“, турци. Единствено древните гърци са допринесли много за света, но днешните са, хм, БАЛКАНЦИ!?!

Да ви го кажа по “американски“- SHUT UP!

цитирай
46. анонимен - Турчин
29.02.2012 12:00
Евала, Бате!



ТОЛЕРАНТНА ДЕМОКРАЦИЯ


Сгромоляса се Мавзолея
и изникна импозантен храм
на братския освободителен Ибрям…

Да гръмнем победно
на Бузлуджа летящата чиния
и да въздигнем там новичка джамия…

Да направим център
на Аллах – бащицата Спасител
вместо паметник на Цар – Освободител…

А “Една българка”
вместо читанка от хартия
да се забулва вече с копринена шамия…

Накрай на ВСИЧКИ депутати
в палатата на Народния аул
ще раздадеме фесче с червен пискюл…
[/quote]
цитирай
47. oranjevia - Нямаме! И смятам, че не ни е работа да ...
01.03.2012 12:09
Нямаме! И смятам ,че не ни е работа да сме там! Нямаме нищо общо със западноевропейската цивилизация и исторически аспект принадлежим на източно - православната /или ортодоксална/историческа традиция.Казвайки това съзнавам ,че ще вреснат безброй верни поклонници на запада.Същия този запад от 1000 години насам прави възможното за да не се появи силна източно -православна държава,предпочитайки варианта ислямски шериат отколкото силна Русия или някоя друга ортодоксална държава. Примери колкото искате -поддръжката за османската империя през 19 век,парцелирането на България на берлинския конгрес,Босна и Косово в по ново време.Същите тези косовари за които може да има държава ,а за източноосетинци например -неможе.И засега западноевропейците успяват да минат метър и да не изядат попарата която са дробят всеки път-но докога ли?
цитирай
48. oranjevia - Изразът “Богь съ нами “ и го пише на ...
01.03.2012 21:23
Изразът “Богь съ нами “ го пише на сабите на офицерите от армията на Царство България.
Това с Мостарския мост са го считали още от средните векове и е причина да започнат да воюват чак когато турците завземат целите балкани.Исляма се надига,народите ,които го изповядват са в популационен подем , мисля че този път ще ги завземат полека и отвътре. Ще си плащат джазието че чак ще им плякат ушите.Че могат и нас да бълбукнат заедно с тях.
цитирай
49. abadonka - Ужас!
02.03.2012 01:19
Някакъв жалък наркоман седнал да съди за хора, които дори не е видял в кратките просветления между две цигари марихуана. Като е бил в Източна Европа е запомнил само евтини хотели, чалга кръчми и проститутки, защото никъде другаде не е ходил.
цитирай
50. анонимен - The Fail of Old Europe and the Rise of the New Europe
03.03.2012 00:00
Holland is a dirty Hollow. Don't bare - It smells badly.
Когато България се е наричала Европа холандците са яли корени в блатата си.
www.sparotok.blog.bg
цитирай
51. анонимен - Гусин Робърт ван Пасивен нали с ваше ...
04.03.2012 07:04
анонимен написа:
Гусин Робърт ван Пасивен нали с ваше западно съдействие бившите комунистически номенклатурчици останаха на власт в бг и подобни държави нали вие идвахте тука на секс туризъм и милеехте за мангалите нали вие идвахте и грабиохте наравно с корумпираните правителства за сведение има една статия на чешки дисидент дето направо си казва че запада клинтън и буш са замислили голяата измама наречена падането на комунизма нали вие с вашите чифутски комитети искатеда развъждате косовари и секва сган га ядохте 90 та година кифтетата от наркотрафика не ревахте ся ривете щото се изучиха наште мангали и видяха на хляба мекото и ви го набиват на вас а да ви е честито нека малко ваши дъртаци да поизмрат изнасилени ограбени издъхнали без надежда нека да ги понабият малко вашите млади с колица някой да смачкат да видите как е господин ван дегенератен да ви джобят по празници да ви обират почнаха доколкото разбрах и гета да ви правят нали във вашата държава е съда за правата на човека ние тук останахме озлобени проклети и готови да се избием за две приказки и знаете ли мангалите като паразити виждат че гостоприемниците намаляват и идват при вас да ви е честито на вас и на целия запад с неуважени и с удоволствие плюя на западняшкия ви Лицемерен Сурат

цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!