Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: stoineff
Категория: Спорт
Прочетен: 5381390
Постинги: 593
Коментари: 8144
Гласове: 13842
Постинг
19.04.2012 08:16 - Цветан Цветанов спаси жена пострадала при катастрофа
Автор: stoineff Категория: Новини   
Прочетен: 4634 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 19.04.2012 11:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 София. Вицепремиерът Цветан Цветанов и екипът му спасиха живота на пострадала от катастрофа американка в столичния кв. „Симеоново”. Инцидентът е станал на пешеходна пътека. Чужденката е била блъсната от автомобил малко след 21.00 часа снощи, докато е пресичала шосето пред хотела. Шофьорът на автомобила, причинил удара, не е напуснал мястото на произшествието. Десетина минути по-късно през Симеоново е преминал екипът на вицепремиера Цветан Цветанов на връщане от Дупница, тъй като пътят през Владая е бил временно затворен от тежката катастрофа, при която загинаха две млади жени на Пернишко шосе. Министърът на вътрешните работи лично се е ангажирал с осигуряването на първа помощ на пострадалата и в организирането на транспортирането й във ВМА. Цветанов звънял на телефон 112, за да осигури линейка, после позвънил в КАТ, а служителите на НСО, които пътували с вицепремиера регулирали движението в двете посоки на „Симеоновско шосе”. Когато организирал транспортирането на пострадалата жена във ВМА, министърът разбрал от рецепцията на хотела, че там били настанени група американци.От ВМА потвърдиха за Агенция „Фокус”, че пострадалата чужденка е докарана в тежко състояние със счупвания, но животът й е вън от опасност.

Две момичета загинаха при сблъсък между лек автомобил и автобус при тежката катастрофа на входа на София. Сигналът за пътен инцидент на входа на София е подаден в СДВР в 18.40 вчера на телефон 112. Лек автомобил „Ауди” А3 се е движил от Перник посока Владая и в района на бензиностанцията на „Лукойл” автомобилът се завърта по неизяснени причини – поради несъобразена скорост или поради лошите метеорологични условия, идващият автобус на „Юнион Ивкони” блъска „Ауди”-то и при сблъсъка на място почиват возещите се две момичета в автомобила. На мястото на инцидента дежурно-оперативна група извърши оглед на местопроизшествието. Изясняват се причините за инцидента. По-късно беше установена самоличността на едната жена, загинала при катастрофата, която е 24-годишна. Двете жени са се возили, едната е шофирала, а другата е била на предна дясна седалка. Колата е със силистренска регистрация и е била собственост на жената, което е шофирала. Другата жертва не е идентифицирана и не е установена самоличността й.



Гласувай:
10



1. tutankhamon661 - stoineff
19.04.2012 18:24
Браво на Цветанов!
цитирай
2. анонимен - Цъко е куха лейка
19.04.2012 18:54
но понякога може и да свърши нещо полезно. Предполагам когато се обърка.
цитирай
3. анонимен - Кретен
19.04.2012 20:51
tutankhamon661 написа:
Браво на Цветанов!

цитирай
4. idealist - Какво излиза то:
19.04.2012 22:48
"Шофьорът на автомобила, причинил удара, не е напуснал мястото на произшествието. Десетина минути по-късно през Симеоново е преминал екипът на вицепремиера Цветан Цветанов...". Един вид - повече от 10 мин. нито шофьорът, нито някой друг не се е сетил да звънне на 112?
Кой ли източникът на тази информация за Цв.Цв.? Дали не е някоя негова семейна приятелка ПР-ка?
цитирай
5. анонимен - sa dal prokororo glea tez news, be ...
19.04.2012 22:50
sa dal prokororo glea tez news, be maina? oti, ot deka na deka manistero ke se abi da spasiava USAnkite a po sastoto vreme ne e ishel da pomaga na onzi det sa go klali u kniajevskia kenef-

oti ke mi abi benzin, talifone i rab vreme za ahmerikankata? on trea da spasiava bulgarkite ot opasnite izdevatelstva
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!