Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: stoineff
Категория: Спорт
Прочетен: 5381324
Постинги: 593
Коментари: 8144
Гласове: 13842
Постинг
18.10.2011 17:19 - Николай Бареков – грозното лице на българската действителност
Автор: stoineff Категория: Новини   
Прочетен: 12952 Коментари: 17 Гласове:
57

Последна промяна: 18.10.2011 17:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   

image

Бих написал заглавието с думите: "грозното лице на българската мафия", но то е едно и също, защото в България организираната престъпност е завладяла цялата ни действителност. Политиката, медиите, икономиката, съдебната система – всичко е под неин контрол. И това не са мои изводи, а заключения на най-отговорни международни институции и анализатори. Личности като Николай Бареков са оръдията на това злокачествено образувание. Вчера Биволъпубликува факти и снимки за това как един ТВ водещ купонясва в най-скъпия курорт и се къпе с френско шампанско в компанията на олигарси.

Днес Николай Бареков потвърди официално, че е купонясвал в присъствието на олигарси в курорта за милиардери Ники бийч - Сен Тропе. В изявленията си относно скандала, вместо да си подаде веднага оставката и да си зарие главата в пясъка от срам и позор, Бареков тръгна да се оправдава като.... опроверга наличието на Ветко Арабаджиев на една от снимките от оргията. Сигурно съгражданинът му Ветко сериозно е подскочил и му се е накарал здравата. Своето собствено присъствие и кадрите със самия него Бареков обаче не посмя да опровергае, защото те са истински. Не опроверга и присъствието на сина на въпросния олигарх – Владко Арабаджиев, който го къпе с шампанско за 300 евро бутилката. Не опроверга, че да купонясаш на това място струва над 25 000 евро. Не опроверга присъствието на олигарха Чочо Александров, чийто политически и корпоративни интереси Бареков защитава като руски войник в Брестката крепост. Бареков пропусна да обясни хвалбите на Ветко Арабаджиев за собственото му имение в близост до курорта за богоизбрани, нито кой му е платил масрафа и на каква цена. Ако той си го е платил сам – интересно е колко журналистически заплати трябва да отидат за подобна почивка и колко години Бареков е работил, за да има удоволствието и честта да се напие и да се изплакне с шампанско на цената на бутилката колкото голяма заплата в България. Под влюбените погледи на олигарсите Александров и Арабаджиев. За последния ще уточним – "младши", защото не това е важното. Дали "старши" е бил на снимката, или по-настрани в имението си наблизо, не е толкова важно. Важното е, че един "колега" се е превърнал в откровен и неприкрит говорител на тъмните сили в обществото ни. Тези, които вече са отречени от историята и нормалния свят, към който България се стреми. А това, че все още дерибейстават, се дължи на инерцията от миналото, която обаче е лишена от своята движеща сила и е обречена да спре, за да се обърне колелото в обратна посока. Посоката към бъдещето и възраждането на България от мрачната епоха на комунизма, диктатурата, мутрите, олигарсите, мафиотско-ченгеджийските структури, корупцията и духовната нищета.

Бареков няма право да се нарича повече журналист, защото докато 99% от колегите кретат на 600-700 лв. на месец и са длъжни да изтърпяват всякакви унижения от тюмбели-собственици, този човек си мокри с толкова пари оная работа. На фона на тоталната мизерия и отчаяние обхванало цялото ни общество, на фона на тоталната липса на свобода на словото и престъпната цензура наложена над медиите, един ТВ водещ си кисне задника в шампанско, в място за богоизбрани и си планира предванията. Бареков, дали Ветко е на снимката, или е Владко не е основното! Основното е, че на тези снимки си ти и тези около тебе! Основното е, че това в каква компания се лигавиш, говори само за себе си, за твоя морален и професионален профил. Само затова ти ще бъдеш отречен от професията и от българския народ, който вече не иска да се подава на гнусните манипулации, които ръсиш. Скоро ще получиш призовки за делата, които съм ти завел и бъди сигурен, че справедливостта не е монопол на компанията ти от "Ники бийч".

Асен Йорданов
http://www.bivol.bg




Гласувай:
57



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tutankhamon661 - stoineff
18.10.2011 18:43
Бареков винаги е готов да угоди на онзи, който плаща.
Партийният цвят няма значение.
цитирай
2. hristo27 - Ти да не очакваш сега Бареков да се ...
18.10.2011 19:29
Ти да не очакваш сега Бареков да се стресне или засрами???
цитирай
3. анонимен - Barekov Biurekov im beshe interesen dokato go vodeha devstven.
18.10.2011 23:49
are sa! Barekov, Biurekov, Burkanov- se mi e taa.

iz4ipkali go s vince i go naebali. ama taka go klatili 4e mu haresalo i ne samo mu haresalo ami predlojil da posviri. posviril , posviril i povrnal sobstevnnite si laina s 4ujdata sperma.

kakvo mu zavijdate, tova daje ne e pederas, nito e homosesual.

Bareko, Biurekv, Tiuflekow e edna zasrana jurnalisti4eska vagina koito koito e naebal vinagi e kazval: a razpraat 4e na Barekov trtkata uhae na putka sled bania v shampansko.

NO, oligarsite sa za tova - da oligaviat podoben rod urodi i da gi zameniat s drugi.

Barekov Biurekov im beshe interesen dokato go vodeha devstven.
цитирай
4. анонимен - муспи
19.10.2011 03:15
Другарят Бареков би се извинил на раята, би отказал алкохола, цигарите и би се върнал в хетеросекуалието, би си раздал парите на бедните и - виждате, това е тавана, - ако раята с нещо е опастност за него?! Раята е създадена за такива като него, той пари не печата, раята му ги доставя - за какво да разговаря с нея? Какво повече да й иска?
цитирай
5. klaraboata - Бе той добре се е уредил. Ние да му ...
19.10.2011 07:56
Бе той добре се е уредил. Ние да му мислим.
цитирай
6. анонимен - Путка!
19.10.2011 08:13
Какво очаквате от Путката Бареков?
цитирай
7. анонимен - не на всеки е даден
19.10.2011 10:04
куража да е маскара. А виждам че, му завиждат.т.е.те са същите само са тъпи и без амбицията да бъдат същите олигофрени.
цитирай
8. анонимен - Мафиоза си ти неизвестни тракто...
19.10.2011 10:47
Мафиоза си ти неизвестни трактористе. А Бареков е гордост за България, това всеки го вижда, всеки ден и няма нужда да се доказва.
цитирай
9. анонимен - До този над мен
19.10.2011 11:05
Бареков, стига писа из блоговете. Вземи си подай оставката и чезвай далеееееч от ... България.
цитирай
10. asthfghl - ...
19.10.2011 11:19
> нормалния свят, към който България се стреми.

Прекалено оптимистично.

> А това, че все още дерибейстават, се дължи на инерцията от миналото, която обаче е лишена от своята движеща сила и е обречена да спре, за да се обърне колелото в обратна посока. Посоката към бъдещето и възраждането на България от мрачната епоха на комунизма, диктатурата, мутрите, олигарсите, мафиотско-ченгеджийските структури, корупцията и духовната нищета.

И как точно ще се случи това обръщане на колелото, след като въпросните дерибеи държат и ножа, и хляба?

А някой въобще гледа ли още Бареков? Откак се изгуби по кабеларките, едва ли има влиянието над хорските мозъци, което имаше в БТВ. В момента е доста ирелевантен.

Иначе на автора - успех с делата, които е завел. Възхищавам се на все още неугасващото му доверие в съдебните ни институции. Лукс, който повечето от нас вече не са в състояние да си позволят.
цитирай
11. gocho52 - Бюреков е неприятен
19.10.2011 11:47
Бюреков у слуга на силните, в случая на Бойко.Като падне Конан фон Банкя, ше целува ръка на следващия. Не желая да плащам такава цена за охолен живот.
Благодаря!
цитирай
12. asthfghl - 11.
19.10.2011 12:19
Той Бойко не го ли изрита като мръсно коте от обкръжението си? Помня едни подмятания "ти гадна подлога" и т.н. Някак си не ми се връзва да е слуга на силните, след като е бил наритан.
цитирай
13. alexs - Е това е той http://vbox7. com...
19.10.2011 12:38
Е това е той
http://vbox7.com/play:82869042

http://www.youtube.com/watch?v=liKF2cQrPeM
цитирай
14. chavdar01 - "ЗАСРАМИЛА СЕ ЦИГАНКА ОТ ТОРБАТА СИ"
19.10.2011 12:40
НИКОГА! БАРЕКОВ Е ПОРЕДНАТА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА-ПРОВИНЦИАЛИСТКА.
цитирай
15. анонимен - Ti naistina li iyglexdasz taka g...
19.10.2011 13:38
viadolorosa написа:
Ti naistina li iyglexdasz taka gotino kato na snimkata ili tva e samo ya yabluda i primamka na fenkite..:)


Сърби те, а ?
цитирай
16. mirachopi - Бре,бре...
19.10.2011 17:16
В Испания на такива им викат ''КАРА ДУРА'' или ''каменно,дървено лице''
цитирай
17. asthfghl - 17.
19.10.2011 18:26
На какъв език пишеш всъщност?
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!