Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: stoineff
Категория: Спорт
Прочетен: 5381666
Постинги: 593
Коментари: 8144
Гласове: 13842
Постинг
07.05.2014 19:46 - Кой е вълкът и защо пастира гледа безучастно?
Автор: stoineff Категория: Новини   
Прочетен: 10838 Коментари: 25 Гласове:
47

Последна промяна: 07.05.2014 19:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Поствам една карикатура, която съдържа доста противоречия. Авторът и е нарисувал вълка като олицетворение на Русия (Путин), Китай, Сирия и Иран... а пастирът захвърлил гегата гледа безучастно как вълкът точи лиги и са готви да унищожи света.

 Разбира се овцата също не е случайно избрана за човечеството... Много ми е интерсно кой, какво ще каже по въпроса? И подвъпрос кои в бившата Украйна са сепаратисти, кои екстремисти и кои борци за свобода?

image


Тагове:   Украйна,   Русия,   САШ,


Гласувай:
48



1. sherif - ...
07.05.2014 20:05
Скоро наритах този вълк, а той продължава да се отваря! Ще вземе втори път да му накова канчето, пък може и да забрави крадливите си комунистически навици.
цитирай
2. анонимен - Наритвача се е облегнал на дървото, ...
07.05.2014 20:32
Наритвача се е облегнал на дървото, защото вече никой не го ебава за нищо.
цитирай
3. sherif - ...
07.05.2014 20:47
Долу кръволокът Путин!
Всички национални предатели, подкрепящи Pусия - на съд!
цитирай
4. анонимен - Камоне, ти верно си извънредно п...
07.05.2014 21:09
Камоне, ти верно си извънредно прост. Вероятно затова досега не съм те забелязал.
цитирай
5. sherif - kushel
07.05.2014 21:31
Много ти знае устата бе, червен боклук! Аре марш да се облизваш около аватара на някоя блогърка!
И да плюеш чалгаджийките/абитуриентките, защото газ пикаеш от яд, че никога няма да ги чукаш!
И да викаш, че не си забелязал онези, които за разлика от теб се радват на всеобщо внимание. Твоето внимание също - статистиката помни, включително там, където не подозираш.
цитирай
6. sherif - kushel
07.05.2014 21:45
Аре, Сельо!
Пак раздуй как си платил 6лв за да лекуваш комплексите си чрез тест :)) Нали ти го казаха: за дете е нормално, ама зрял мъж да го прави, това е израз на комплекси. Така е с онези, които сами не вярват в своята “интелигентност” – правят тестове. :))
цитирай
7. анонимен - По-добре червен боклук отколкото ...
07.05.2014 21:53
По-добре червен боклук отколкото американски лайноядец, нихт вар? Хайде за чукане да не говорим...Аз досега съм показал петдесет свои снимки. Нямам притеснения, а къде е твоята мутра бъзлива. Нещо не се вижда.
цитирай
8. sherif - kushel
07.05.2014 22:02
А сметката за ток не искаш ли да ти платя? А парното? А дневни да ти давам? Това да не е концерт по желание бе, Груйо!
Свърши тая! Достатъчно си плюскал от ръката на такива като мен. Сега ще работиш за да ядеш и щом си некадърен, ще викаш БСП да краде от можещите, за да го дадат на некадърници като теб. Само че 45 години стигат и остава само работата – за теб ровене по кофите за боклук.
цитирай
9. sherif - :-DD
07.05.2014 22:06
kushel написа:
Хайде за чукане да не говорим...Аз досега съм показал петдесет свои снимки.

Бати смешника! Tи на това ли му викаш секс, бе? Показване на снимки! Хааахаха ... Знаех си, че си от най-заклетите фенове на "Планета със спрян звук".
Секс било .... показвал снимки .... Хахаха ... баси!
Честно, изненада ме. Hе те смятах за толкова тъп.
цитирай
10. darktales - @
07.05.2014 22:33
В навечерието на Втората Световна са рисували подобни картинки също.
цитирай
11. katastrofi - райна е на ръба на гражданска война, ...
07.05.2014 22:49
райна е на ръба на гражданска война, разпадането на страната става все по-вероятно. Не е казано, че този сценарий ще се сбъдне. Но ако действително се стигне дотам, последиците биха били ужасяващи. За всички, пише Бернд Йохан, ръководител на украинската редакция на Дойче Веле.

Украйна е застрашена от гражданска война, последиците от която биха били ужасяващи. Подобно развитие би разделило Европа на два лагера, които ще си противостоят както в политическо и икономическо, така и във военно отношение. Украйна би потънала в хаос и насилие, а хуманитарната катастрофа би била неизбежна.

Стотици хиляди хора биха се оказали принудени да бягат от войната, а една такава "европейска Сирия" със сигурност не влиза в плановете на сепаратистите от Донецк, нито пък на правителството в Киев. Този сценарий би бил кошмарен и за Москва, и Брюксел. Драмата на хората в Украйна ще усетят най-вече съседните ѝ страни. Те ще трябва да осигуряват хранителни продукти, медикаменти и подслон за бежанците.

Държава пред разпад

Не е казано, че този сценарий ще се сбъдне. Но междувременно става все по-трудно да се предотврати разпадането на Украйна. Още повече, че този процес се подклажда не само отвътре, но и отвън - от Русия. Владимир Путин не спира да повтаря, че руснаците и украинците са един народ. В действителност обаче той вбива клин между хората от двете страни, докато в същото време войнствени екстремисти, подкрепяни от Москва, се опитват да подпалят война.

Европа си затваря очите за фашизма в Украйна, обвини Лавров
7 май 2014 11:43183
САЩ и ЕС "за" дипломатическо решение на кризата в Украйна
7 май 2014 07:57158
Анексията на Крим от Русия и насилствените действия на проруските групировки в източната част на страната, но и в Одеса, промениха изцяло живота на хората в Украйна - и то в рамките на броени седмици. Пристанищният град Одеса винаги е бил една открита към света метрополия. Днес обаче той е опасно огнище. В продължение на десетилетия руснаци и украинци изграждаха съвместно в Д
цитирай
12. анонимен - Как можех да се заговоря с глупак. ...
07.05.2014 22:51
Как можех да се заговоря с глупак. Ама съм и аз. :)
цитирай
13. getmans1 - Тоя пък не напсуван, сън не го лови!
07.05.2014 23:01
Тоя пък не напсуван, сън не го лови!

Ама и тоя „анонимен“ днес много ми червенее, и скоро „ще ни разбива“ от истинския си аватар, вервайте ми!
цитирай
14. sherif - kushel
07.05.2014 23:05
Гледай сега, не става анонимно. Пробвай пак от профила си!
Дай, дай! Обясни кои блогърки са свестни и защо съвпадат с тези, които са ти обърнали внимание? И защо онези, около които си се навъртал, но неуспешно, изведнъж се оказват “пропаднали к..ви и незабелязани от теб”?

После можеш пак да се самоизтъкнеш с постинг, обяснявайки как се слага видео - за да ни покажеш колко си “умен”. Mеждувременно гледай да решиш още тестове, с още пари да се набуташ. Те печелят от “умници” като теб. Иначе нямаше да ги има.

цитирай
15. sherif - kushel
07.05.2014 23:06
Ама не се бави толкова, Късен Кушел! Хайде, покажи Pанния Кушел, който заплашваше да коли и беси по комунистически! После можеш да демонстрираш нещо “ново” като например Новокаменен Кушел или Палеолитовия Кушел.
Ммда, ти си един интересен блогър, който никога не се повтаря по сто пъти. :))
цитирай
16. kostadin - Пастира си е хвърлил гегата или ж...
08.05.2014 01:01
Пастира си е хвърлил гегата или жезъла и чака да стане на огромна змия ,както се случило в легендата за Мойсеи.Ами да чака вече се е примирил с факта ,че не е първа цигулка в картинката Той е част от фона и никак не е голям Бавно изостава в далечината
цитирай
17. podvodni - Само не разбрах как се определи, че ...
08.05.2014 13:15
Само не разбрах как се определи, че вълкът е точно Русия, Иран, Китай, Сирия и пр.?
До колкото зная Русия винаги и всякога я опреличават на Баба Меца, пък Чайната на Драк-кон. За другите я камиларя, я камилата.
Също не ми стана ясно как се определи, че вълкът точи лиги (има мераци) към оffсъта, като ясно е изобразено на къде, аджеба, гледа. Ще да изглежда, че крой шапка на offчаря, който ясно е изобразен кат "Чочо Сан" (чичо сам).
И така, какво имаме:
Оffсъ обобщена в цялото человечество offчер като една определена страна и някъв вук с неустановена самоличност и полови уклони.
Сиреч:
Offчеря , който вече наистина е OFFот играта, се явява едновременно пастир, (пазач), водач, дояч, стригач, осеменител (много често заместващ коча ), коляч и ядяч на Offсъта (целото свет).
Кой знае какво му е станало (може би вече не действа виаграта), но Offчеря се е одтеглил на сянка като е зае_ал част от снаряжението (гегата). Пристига Кумчо Вълчо ( неустановен субект ) и , де факто, попада пред, не чак толкоз сложна, дилема - Кой да биде пръв? Да предположим, че поради Offчият нрав на Offсъта ( тера пипъл) ще си продължава да пасе трева (буквално и преносно), то Offчаря изважда късмета да биде пръв на мушката.
Ся, дали щего еде или е_е е въпрос на дискусия, но логиката ни навежда на мисълта, че сексуалният глад ще бъде първом задоволен. Пък после ще бъде физическият глад.
Offсъта ще бъде употрбявана по предназначение, като за нея ще да е все едно ( свикнала е) кой ще е зад нея. В сякакъв аспект.
цитирай
18. apostapostoloff - kushel е едни изключително лайно:
08.05.2014 14:03
родоотстъпник, комуняга, национален предател. Не се занимавайте изобщо с тази отвратителна отрепка!
цитирай
19. анонимен - А на Апостолофф звездите му гово...
08.05.2014 15:15
А на Апостолофф звездите му говорят. :)))))
цитирай
20. alchemist - ЗЛАТНО!
08.05.2014 16:21
apostapostoloff написа:
kushel е едни изключително лайно: родоотстъпник, комуняга, национален предател. Не се занимавайте изобщо с тази отвратителна отрепка!

цитирай
21. ok3223 - podvodni - Я
08.05.2014 19:48
Май е прав. Но не знам защо, вълкът е събирател образ на Русия, Китай, та и Иран, когато в момента противопоставянето е между САЩ и Русия, което и отговаря и на ситуацията в момента. Русия е напълно достатъчна да реши проблема в своя полза, като тя, с анексията на Крим го реши в най - трудната му и рискова част.Другите в момента стават за резервни играчи, ако се наложи. Чичо сам е минал в пенсия. При тия борчаве и недовършени войни в Афганистан, Ирак, Сирия и с кого ли не, една война с руската мечка ще е равносилна на САМОУБИЙСТВО, затова е захвърлил ТОЯГАТА.
На ПУТИН СЕ НАЛАГА(За чичо Сам една путинова победа може да е краят на светът само...) ДА АНЕКСИРА ИЗТОЧНАТА И ЮГОИЗТОЧНАТА ЧАСТ НА Украйна, за да си осигури ТИЛА. НАТО-то да е далече от границите на РУСИЯ, което е съдбовно важно за нея. Затова тя ще направи всичко, за да прогони НАТО от руските граници.
БОРЦИ ЗА СВОБОДА НЯМА. Сепаратистите са ясни - тези, които искат да се присъединят към Русия, или да образуват автономни републики.
Естремисти, това са сегашното превратаджииско правителство на Украйна, Десен сектор, Бандеровците, геройте на преврата на Майдана.
цитирай
22. mamkamu - .
08.05.2014 20:16
Не искам да съм лош пророк, ама ако в САЩ надделеят изолационистите и чичо Сам захвърли гегата, светът ще изпадне в подобно състояние, като това преди Първата световна, ако щете и преди Втората - един многополюсен свят, в който всяка държава, която си повярва, че е вълк, ще почне да си прави, каквото й скимне. Кандидати бол :) Не, че сега положението е много розово де :)

Например, ако днес в Белия дом беше Рейгън (мир на праха му) Путин щеше да си наляга яко парцалите и бая щеше да се замисли преди да окупира части от други държави :)
цитирай
23. kostadin - родоотстъпник, комуняга, наци...
08.05.2014 20:47
apostapostoloff написа:
родоотстъпник, комуняга, национален предател. Не се занимавайте изобщо с тази отвратителна отрепка!

А така Апостоле ,малко късно го казваш Садам си отидеПо тази причина ли се промени?
цитирай
24. ok3223 - Апостоле ... Постоле
09.05.2014 06:19
apostapostoloff написа:
родоотстъпник, комуняга, национален предател. Не се занимавайте изобщо с тази отвратителна отрепка!


КАК МОЖЕ ДО ОБИЖДАЖ ТАКА Човека БЕ. А ТИ КОЙ СИ ОТКЪДЕ СИ И ЗА КЪДЕ СИ СЕ ЗАПЪТИЛ.Та ти си говедо от н-степен, и не си ти, който ще ни казваш кой кой е тук. ТА ти си една от най-големите отрепки, която обижда и ругае наляво и на дясно, когото си поиска и нарочи, без да се съобразява с нищо, като демонстрира свинска култура и липса на елементарно възпитание. Та теб те ругае и псува половината български интернет.Просто ми е чудно как никой до сега не те е намерил и "посъветвал интелигентно" да се държиш по- възпитано, като се съобразяваш, че тук има всякакви хора и човеци, и не е никак безопасно да ги ругаеш на ляво и надясно, без поводи ...
Звездите те заблуждават Постоле. НЕ ти казват, че е време да си седнеш на задника и озаптиш и окултуриш езика.
цитирай
25. ok3223 - Не искам да съм лош пророк, ама ако в ...
09.05.2014 10:21
mamkamu написа:
Не искам да съм лош пророк, ама ако в САЩ надделеят изолационистите и чичо Сам захвърли гегата, светът ще изпадне в подобно състояние, като това преди Първата световна, ако щете и преди Втората - един многополюсен свят, в който всяка държава, която си повярва, че е вълк, ще почне да си прави, каквото й скимне. Кандидати бол :) Не, че сега положението е много розово де :)

Например, ако днес в Белия дом беше Рейгън (мир на праха му) Путин щеше да си наляга яко парцалите и бая щеше да се замисли преди да окупира части от други държави :)


Слабо разбираш НЕЩАТА.Та според теб,супертерориста,подпалил за 20 год.10-ки войни,повечето с беззащитни държави.С тази ГЕГА(САМОЛЕТОНОСАЧИТЕ И ПР.) е големият пазител на миро.Ако свето е многополюсен,щели да се появят много пастири,желаещи да доят и стрижат народите,и светът ще изгори в десетки войни.А когато е един Пастир,макар и разбойник,хайдук,клетвопрестъпник, и нагъл мошеник и пират. Който, с неограничено и не контролирано от никой печатане на 10-ки тонове книжни долари,не обезпечени с нищо,помпа инфлация в глобалната икономика,и паразитизира за сметка на мизерията и бедността на десетки бедни народи по света. КАто световен ОКТОПОД СМУЧЕ СВЕЖИ КРЪВ, БОГАТСТВА, СТОКИ И СУРОВИНИ НА ВЕРЕСИИ ЗА 10-КИ ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ.
Вересии,които не може да върне,а май се кани да не връща.ТА това било най-доброто за света.
Ако има и има други могъщи страни,като Китай,Русия,Индия,Бразилия,и се премахне господството на долара и светът стане многополюсен, както е станал вече,СВЕТЪТ ЩЕ Е ПО-СПРАВЕДЛИВ И ДОБЪР ЗА ЖИВЕЕНЕ ЗА ДЕСЕТКИ НАРОДИ.
ОКТОПОДЪТ ЩЕ МИНЕ НА САМОИЗДРЪЖКА,КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ,КАТО НАС. АВАНТАТА,ОБИРАЦИЯТА НА ВСИЧКИ И ВСИЧКО ЖИВО ОТ ЧИЧО САМ ЩЕ ПРЕСТАНЕ,И ТОЙ КАТО ВСИЧКИ,КАКВОТО СИ НАДРОБИ В ПАНИЦАТА ТОВА ЩЕ КУСА.
КАКВОТО ПОСЕЕ, ТОВА ЩЕ ЖЪНЕ.
И светът ще бъде по-справедлив,доволен и щастлив,ОТКОЛКОТО Е ДНЕС.
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!