Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: stoineff
Категория: Спорт
Прочетен: 5397237
Постинги: 594
Коментари: 8145
Гласове: 13845
Постинг
24.02.2012 08:53 - Ман. Юнайтед Аякс 1 : 2
Автор: stoineff Категория: Спорт   
Прочетен: 4385 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 24.02.2012 08:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  imageimage  
  Манчестер. Хавиер Ернандес вкара гола, който класира "Манчестер Ютайтед" за осминафиналите заЛига Европа. Димитър Бербатов бе титуляр и игра 71 минути, като направи феноменална асистенция за гола на Грахчето. "Манчестър Юнайтед" загуби с 1:2 от "Аякс", но гола на Ернандес се оказа достатъчен, след победата с 2:0 в Амстердам в първата среща. В следващата фаза "Юнайтед" ще се изправи срещу "Атлетик" (Билбао).

 
Бербатов стартира трети мач като титуляр този сезон в евротурнирите, след два в Шампионската лига през ноември. Двайсетина минути преди края той отстъпи мястото си на Дани Уелбек.
 
Сър Алекс Фъргюсън бе поверил за този двубой капитанската лента на навършилия преди два дни 20 години Фил Джоунс, който бе привлечен в "Манчестър" преди само няколко месеца.
 
И двата отбора имаха по равен брой удари към вратата, но на "Юнайтед" бяха далеч по-заплашителни, докато половината от тези на "Аякс" фучаха покрай рамката на Давид Де Хеа.
 
Резултатът бе открит още в шестата минута, когато Бербатов изведе с отличен пас Хавиер Ернандес в наказателното поле. Чичарито финтира с лекота двама бранители и вратаря, и прати топката в мрежата.
 
Така нещата вече придобиваха ясен вид за "Юнайтед", а на гостите бяха нужни цели три попадения, за да стигнат до краен успех. Арас Йозбилиз възстанови равенството в 38-та минута, след нескопосано изчистване и шут от границата на пеналта. Така той все пак даде някакви надежди на "Аякс", че след почивката може да се бори за нещо повече срещу домакините.
 
През второто полувреме най-чистата ситуация бе за "Юнайтед", когато Нани проби добре в пеналта, но шутът му срещна гредата.
 
На "Юнайтед" се наложи да потрепери пет минути, когато в 87-та голмайсторът Йозбилиз центрира, а Тоби Алдервейрелд с глава изведе "Аякс" напред – 1:2.
 
Още един гол щеше да прати холандския тим на осминафинал, но „червените дяволи“ устискаха до финала, за да не причинят поне това разочарование на своите фенове.



Гласувай:
11



1. hristo27 - Дали по-нататък няма да се срещнат ...
24.02.2012 09:11
Дали по-нататък няма да се срещнат двата Манчестер-а?
цитирай
2. muerte - Май не си гледал мача, а това си го копнал отнякъде.
24.02.2012 09:18
Капитан на МанЮ бе Джи Сун Парк, а капитанска лента на младок току-така не се дава. Еле пък в МанЮ. Чичарито финтира един, а не двама защитници, да не говорим, че гредата на Нани си беше удар от границата на наказателното поле и изобщо не може да се нарече "чисто положение." Чисто положение имаше Бербатов, но той предпочете да потърси пас към Чичарито, с което сбърка, тъй като топката бе избита от защитник.
По добре копи-пействай инфо за мачове, които си гледал, за да можеш да редактираш глупостите, които пишат по разни сайтове.
цитирай
3. andrei - Един гол раздели Аякс за участие в осминафиналите,
24.02.2012 10:50
а милиони участвали в залозите се разделиха с паричките си.Ала бала за наивници.Мошеничество от където и да го погледнеш.
цитирай
4. tutankhamon661 - stoineff
24.02.2012 14:30
Предвид първия мач, когато на практика Манчестър се класираха, този резултат не е изненадващ. Поне за мен. А и коефициентът за единица беше прекалено малък за да се играе.
По-странно е Андерлехт - АЗ Алкмар 0:1. До момента белгийците разфасоваха всичко наред, докато холандците бяха доста колебливи.
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!