Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: stoineff
Категория: Спорт
Прочетен: 5404687
Постинги: 594
Коментари: 8145
Гласове: 13845
Постинг
10.02.2012 09:57 - Diplomat – добрата марка
Автор: stoineff Категория: Технологии   
Прочетен: 3610 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 10.02.2012 10:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Навярно повечето от Вас помнят онази реклама на бойлери Diplomat с Юлиан Вергов  и кобилата под душа? Да оставим шегата настрана, от тогава мина много време, а  продуктите с бренда Diplomat на български и световни производители доказаха високото си качество. През годините Diplomat бързо набра скорост в развитието си и в момента е една от най-популярните марки с  положителна репутация. Diplomat е марката, която гарантира на своите потребители качество, гаранция и комфорт. Историята на Diplomat започна от гр.Луковит преди 20 години, където фирмата стартира с откриването на първия си магазин. В последствие се появиха аналогични магазини и в други градове на България. През 1995 година се основа ”Дипломат Корпорейшън” ООД (дотогава фирмата е под друго име). Малко по-късно е изграден и собствен автопарк, складова база, успешна дистрибуторска мрежа. Само за няколко години малката фирма с потенциал се превърна  в голяма компания,  която стабилно зае пазарните позиции. „Дипломат Корпорейшън” ООД регистрира собствен бренд Diplomat през 2001 година, под който се предлага разнообразна електродомакинска техника с високо качество:  газови и електрически отоплителни уреди, готварски печки, бойлери, прахосмукачки, аспиратори, камини и др. Днес Diplomat е една от най-предпочитаните марки за електродомакински уреди и присъства почти във всеки български дом. Съвсем от скоро към „Дипломат Корпорейшън” ООД в качеството си на бизнес партньор,  се присъедини  италианската компания Ferroli Group с установени традиции и с над 55 годишен опит. Ferroli Group е гигант от международен мащаб в бизнеса с водо-нагревателни уреди. Компанията, като всяка мултинационална компания , разполага с множество производствени центрове в целия свят, като в над 120 страни реализира успешно продажбите си.

Diplomat е модерна и постоянно развиваща се компания, която непрекъснато насочва усилията си в развитието и подобряването на бренда. Главната цел е да предлага на своите потребители високо качество, сигурност и комфорт. В богатия каталог на Diplomat присъстват качествени енергоспестяващи и иновативни уреди, които гарантират удобство и сигурност на потребителите. Ако сте решили да се сдобиете с бойлер, аспиратор, готварска печка, климатична система или друг електроуред, не се колебайте в избора на марка – изберете Diplomat и изборът ви ще бъде правилен. Със сигурност Diplomat е едно отпървите имена в списъка с качествени марки за електродомакински уреди. Освен с качеството на предлаганата продукция, Diplomat предлага продукти с функционални, иновативни, дизайнерски решения. Продукти наDiplomat може да се намерят на всякъде, защото техните клиенти,  са най-разпространените вериги магазини за битова техника, хипермаркети, а също и над 1200 фирми разполагащи с търговски площи в цялата старана. Diplomat осигурява на потребителите си качество, комфорт и сигурност в ежедневието.




Гласувай:
9



1. анонимен - В сравнение с доста фирми, тези са на ...
10.02.2012 11:19
В сравнение с доста фирми, тези са на дъното по качество... Колега, не мога да повярвам че използваш блога си за реклама на боклуци... Мое мнение...
цитирай
2. hristo27 - Аз съм с TESY и до момента нямам пр...
10.02.2012 11:24
Аз съм с TESY и до момента нямам проблеми...
цитирай
3. tutankhamon661 - stoineff
10.02.2012 12:48
Гласувам за всички марки.
цитирай
4. kritikar - ?!
10.02.2012 14:00
А пари за покупката?
цитирай
5. borjanmljakov - Мислите ли, че в постинга има "продуктово позициониране"?
10.02.2012 14:17
Пишете ми по това.

ПП стоинефф, ти изглежда обичаш бойлера. Пиши ми, обичаш ли бойлера.
цитирай
6. sicky - Знаем ги Дипломат
10.02.2012 15:04
Но и те парици искат :( Бих се зарадвал, ако някъде раздават безплатно.
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!